25 Şubat 2011 Cuma

OCAKTA IZGARA KEYFİ

Efendim dün bizim ufaklıkların canı mangal istedi -onlar mangal istedi ama hava yağmurlu ve apartmanda oturuyoruz ne mümkün-
Bende yarın ızgara yaparız diye söz verdim.
Etleri Süt, az yağ, bol kekik ve tuz ile bir gece önceden marine ediyoruz. Ertesi gün bir et, bir biber, bir soğan, -burda Zeki ve Metin ikilisi anarak bir kapıcı demek istiyorum- olacak şekilde çöp şişlere diziyoruz.
Tavayı ocağın en büyük gözüne koyup iyice kızdırıyoruz ve başlıyoruz pişirmeye. Ben domatesleri en son pişirdim ki tavaya suyunu bırakmasın. İşte ızgaranın fotoromanı :)





4 yorum:

permaren dedi ki...

ama ama ama bu çokkk leziz bişiyyy uf aman allahım diyorum başkada bişey demiyorum...ha bi de diyorum ki ellerinize sağlık:))

BIRAKTIĞIM İZLER dedi ki...

Teşekkürler permaren.Yapımıda kolay ama lezzetli.

beth(atelie das hortencias) dedi ki...

Olá Tala,vim pagar a visita,obrigada por ser seguidora,gosta de artesanato?beijo!

MIXED MINDS dedi ki...

mmmmm it looks delicious!


xx