12 Ağustos 2011 Cuma

BALKONDA İFTAR

Ramazan başladığından beri iftarlarımızı balkonda yapıyoruz. Gündüz sıcak olsada rabbim iftar saatinde bir serinlik veriyor, bir esinti başlıyor. Balkonumuzu çok seviyorum. İşte dün akşam bizim balkon.







Bugün Antalya püfür püfür. Sonunda çok şükür.

22 yorum:

yemyeşildeniz dedi ki...

ohh balkon sefası güzelmiş :) İstanbul bildiğin soğuk 2 gündür :) Antalya bile serinlemiş ne güzel.

gulce dedi ki...

Afiyettt olsunnn... önuu acıkk olması yeterr ne yazıkkı 3 adet balkonumm var hatta ıkısı genıs genıs ama dıger komsular ıle cok yakın oldugu ıcınn balkonu temızlemeye bıle zor cıkıyorum:( senınn en azından ön tarfı pek acık ve havadarr.. sanslısın.. hayırlı ramazanlar..

mimozayım dedi ki...

ohh afiyetler olsun, balkon sefasına bayılırım ama malum Antalya sıcağı saolsun bi kere bile nasip olmadı yazları. Manzarada müthiş, yemeklerde. Antalyanın neresi orası. Okadar yeşilliği bi arada gördüm Antalyada.

birbenvarbendeniceri dedi ki...

Ne güzelll..Çok severim açık alanda püfür püfür yemek yemeyi..Ama Adıyaman'da hala sıcak hala balkonda yemek yenebilecek bir hava yok. Bir de akşama kadar duvarlar sıcağı çektiği için gece de çok sıcak oluyor sanırım..Biz mutfakta vantilatör eşliğinde yiyoruz.Salonda klima var ama oradaki masayı hazırlamak gözümde büyüyor anca misafir alırsam salona hazırlıyorum...Menü de süper görünüyor ellerine sağlık canım..

dikisdersi dedi ki...

Allah kabul etsin ,çok sıcaktır şimdi antalya ,çocuklarını Allah bagışlasın

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

yemyeşildeniz hafif serinledi burası. Üşümeyi özledim desen inanırmısın.(rahmetli anneciğim unu söylediğimi duysa beni evire çevire döverdi galiba)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Gülce kira ama ben çok seviyorum evimi. Balkonuda en çok kışın yağmur yağarken elimde kahve ile seviyorum. Bir gün beraber içeriz kimbilir?

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Mimoza nerenciye diyorlar B.Onat ile portakal çiçeğinim kesişimden avni tolunay caddesine kadar devam ediyor. Hem antalyanın en işlek caddelerinden birine yakın hemde sessiz huzurlu. Sen nerede oturuyorsun. Ev ararsanız bakarız buralarda. Bu arada eşinin adı neydi hangi oteldeydi bakalım tanışıyormu beyler?

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Bir benvarbenden içeri dün geceye kadar bizde koloni halinde klimalı odada yatıyoruz kalkıyoruz oturuyoruz. Ama iftar vakti hikmetinden sual olunmayan rabbim bir esinti veriyor. Önümüzde açık ve denize de biraz yakın olunca esiyor. Ama saat ondan sonra klimayı açıyorduk. Bakalım saat 9 oldu ama bu akşam hala serin. Sanırım kuzeydeki yağmurun serinliği geldi.

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Dikiş dersi bu güne kadar klimasız ortamda soluk bile almak zor oluyordu. Bakalım pazartesi yeni bir sıcak hava dalgası gelecekmiş. hayırlısı inşallah. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah.

neval dedi ki...

manzara ne güzel:)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Teşekkürler Neval.

Adsız dedi ki...

koca koca binaların arasında balkonda yemek yemek ne mümkün..çok şanslısınız =)

manzarada süper..hayırlı ramazanlar..

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Sema hayırlı ramazanlar. İlk evimiz bizimde öyleydi. Ama burası tamamen şans eseri oldu. Önce mecburiyetten tuttuk. Sonradan çok sevdik.

hülya dedi ki...

bundan 15 gün önce falan antalya çok sıcaktı tabir yerindeyse yandık geldik serinlemsine sevindim balkon ve manzara harika görünüyor kayın validemlerin evi 1.kat ne manzara var ne esinti yandık geldik

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Ratatoule evet 15 gün önce çok sıcaktı. Ama 4-5 gündür serinledi çok şükür. Ayrıca teşekkürler.

mimozayım dedi ki...

Canım ben büyük bi sevinçle eşime gösterdim eşinin fotolarını, sima olarak biliyorum ama hiç konuşma fırsatı olmadı dedi. Eşim Akka Alindada su şefi olarak çalışıyor. Belki senin eşin tanıyodur kim bilir.Ben konyaaltındayım, buralarda sessiz sakin iyi biyer. Bebiş doğduğu zaman taşınmayı düşünüyoruz ama yine konyaaltında olmamız gerek malum Kemerde çalışıyo eşim.

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Eşin Kemer de çalışıyorsa konyaaltı daha mantıklı. Eşim gelince soracağım. Ama bir gün beylerin işyoğunluğu geçince tanışırız inşallah.

mimozayım dedi ki...

İnşallah, çok isterim. O zaman kışın ancak görüşürüz :))

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Onları beklersek ancak ozaman. yada bayramdan sonra biz tanışırız. Şu sıcakları bir atlatalım da. Ya da bebek görmeye geliriz. :)))))

serife dedi ki...

slm,cok sanslisiniz ya türkiyede iftar hemde balkonda :)) bide püfür püfür yazmissin ki oooof off
blogun cok hosuma gitti, dolu dolu devamamini dilerim...sevgiler

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Şerifecim teşekkür ederim güzel yorumların için. Balkonumu birde baharda görsen. Mis gibi potakal çiçekleri ve hanımeli kokuları eşliğinde çok güzel oluyor.